Novetats

 images

Declaració responsable infantil

Declaració responsable primària

 

COM TREBALLEM A L'ESCOLA DES DEL CONFINAMENT

tot anira be

 

certamen

 

INFORMACIÓ SOBRE CORONAVIRUS

 

Televisió escolar

Revista escolar

 abareque

 

 

Notícies que fan reflexionar

portmafalda

Llar d'infants

IMG 0257

Informat

 

1r

Benvolguds/es,

Us donem la benvinguda a aquest inici de curs tan atípic tot explicant-vos una breu història.

Hi havia una vegada o potser dos....

Una colla de nens molt i molt valents que van tornar a l’escola després de passar una llarga temporada a casa. S’intentaven protegir d’un terrible virus al que tothom coneix com a CORONAVIRUS, però ja us hem dit que aquests nois/es són molt valents i és que res els podia parar!

Així que fent uns petits canvis, amb molta responsabilitat i unes mascaretes ben divertides han començat 1r, si sí, ja van a primer!

I ara ja fa un mes que han començat les classes!

Per poder treballar amb seguretat i afany a les àrees de Català, Castellà i Matemàtiques hem fet dos grups , la resta d’àrees les fem tot el grup junt.

També ens agrada treballar fent racons, amb els jocs d’Innovamat, gaudim fent plàstica i Educació Física. Voleu veure com treballem?

Aprenem moltes coses! Atents! Que aquest any com a projecte d’escola estudiarem l’univers, i hem decidit que serem la classe de... MART! I per poder saber-ne més necessitarem que des de casa ens feu un cop de mà. Ens ajudareu a investigar?

Esperem que us agradin i ens seguiu acompanyant. A continuació teniu un recull de fotografies.

La nostra història continua, fins ben aviat!

Per veure les fotos cliqueu aquí.

El dijous 31 d’octubre vam anar d’excursió per d’Olèrdola, i vam anar a la casa de la família de Rossend Montané, a conèixer Can Trabal, i a la Muntanyeta a penjar les caixes niu que vam fer a l’escola.

Aquí teniu un recull de fotografies del grup de primer, dissenyant i creant les caixes niu per les Mallerengues. Aquestes ens ajuden a salvar els pins de les erugues, en concret la processionària.

A la tarda, vam gaudir de l’espectacle bufa i sons al gimnàs de l’escola. Ens ho vam passar molt bé descobrint com poden sonar els objectes i esdevenir instruments musicals.