Novetats

Llar d'infants

IMG 0257

Informat

 

P4

Aquí us deixem una petita mostra dels racons que hem fet de llengua i de matemàtiques durant el curs. Des de confegir paraules, trobar la lletra que falta, relacionar la foto del nostre company/a amb el seu nom i cognom, picar síl·labes fins a jugar al dòmino, al joc de l’oca, fer seriacions, posar tantes boles de plastilina com diu el número, etc.

Us agraden? També ho podeu provar algun dia a casa!! 

 

 

Aquest trimestre hem treballat les figures geomètriques com el cercle, el quadrat, el triangle i el rectangle. A través d’aquestes figures hem fet esmorzars geomètrics, hem fet les figures amb el nostre cos, hem buscat objectes per la classe, per l’escola i fins i tot a casa!

Hem vist que moltes coses que ens envolten ho poden ser, en teniu alguna a prop vostre?

 

Pel projecte que hem fet de Hoquei sobre gel, primer vam pensar quines són les coses que hem de fer per jugar com patinar, fer servir l’estic sense enlairar-lo, passar el puck (pilota Hoquei sobre gel), tirar el puck a la porteria per fer gol i prendre el disc.

També sabem que si aixequem l’estic, colpegem, agafem algun jugador, retenim el puck o fem la traveta entre altres coses podem ser expulsats i quedar-nos sense jugar una estona.

Finalment quan ja sabíem les posicions dels jugadors vam fer les porteries i per provar si ho havíem entès, res millor que practicar-ho!!

Aquí ens teniu amunt i avall!!

 

La setmana passada a Espais vam fer un tastet (no per menjar!) de la nostra massa de farina per pintar, però després a la classe vam pensar quins ingredients havíem de fer servir per aconseguir-ho.

Què creieu que hem de barrejar? Després de fer les nostres hipòtesis i amb l’ajuda d’una pista (dels 5 ingredients només en calen 3) ens vam ajuntar amb grupets i vam provar la nostra barreja! Alguns ens sortia molt líquida, altres no quedava gens enganxifosa i d’altres ens hi acostàvem força així que a partir d’aquesta vam pensar què hi podíem posar.

Finalment vam trobar la solució!! Farina, sabó, aigua i per donar-hi color una mica de pintura!!! Ho posem en un full i a escampar i dibuixar!!

Ens ha agradat molt i ja volem repetir! Us animeu?