Educació Física

El passat dilluns 18 de juny els alumnes de cicle mitjà i superior van fer un tast de Rugby, oferta pel club de rugby Nova Olivella.

Van practicar jocs de passades i recepcions, intercepció de pilota, cursa de coordinació i placatges amb el sac. Finalment van fer un partidet aplicant el que van aprendre a la sessió. Un esport on els valors com el respecte a tots els companys, tant del propi equip com del contrari, és fonamental.

A continuació us deixem un vídeo amb les fotos.

Per veure el vídeo, cliqueu, aquí.

 

El passat divendres 2 de març vam practicar esport adaptat amb els alumnes de primària. Amb motiu del nostre projecte interdisciplinar d’aquest any, les olimpíades, hem aprofitat per donar a conèixer les olimpíades paralímpiques. A més de practicar esport adaptat a educació física, l’empresa Activa’t ens va fer l’activitat de divendres. Aquesta, constava de dues parts:

La primera va ser una activitat organitzada per estacions on els alumnes van practicar els següents esports: boccia, bàsquet amb cadira de rodes, voleibol asseguts, eslàlom amb cadira de rodes, i jocs de sensibilització visual, com ara guiar al company que no hi veu, i el mocador amb els ulls tapats.

La segona va ser una xerrada d'un esportista paralímpic que ens explicava els valors, l'esforç i la superació relacionats amb la discapacitat i amb l'esport adaptat.

Ens ho vam passar molt bé, vam aprendre molt i vam poder experimentar les capacitats que han de desenvolupar els esportistes de les diferents disciplines esportives.

A continuació us deixem un recull d’imatges del dia.

 

q7zFU1C

 

 

Des de l’assignatura d’Educació física hem començat a treballar la unitat d’orientació a tots els nivells de Primaria, cadascun amb el seu nivell de complexitat. Aquest curs vam decidir iniciar aquestes activitats aprofitant la cursa d’orientació de “Vallmoranta” que es fa cada any a la nostra població i que, any rere any les xifres de participació són més elevades.

Per tot això, decidirem contactar amb el Josep Ventura, organitzador de la cursa d’orientació solidaria de Vallmoranta, per tal que ens ajudés a preparar les activitats i ens expliqués què era allò de les curses d’orientació i els materials que ens farien falta.

A continuació us presentem algunes fotos de les activitats que hem dut a terme en les últimes setmanes: