Novetats

 images

Declaració responsable infantil

Declaració responsable primària

 

COM TREBALLEM A L'ESCOLA DES DEL CONFINAMENT

tot anira be

 

 pre

 

certamen

 

INFORMACIÓ SOBRE CORONAVIRUS

 

Televisió escolar

Revista escolar

 abareque

 

 

Notícies que fan reflexionar

portmafalda

Llar d'infants

IMG 0257

Informat

 

Cicle Superior

Els alumnes de Cicle Superior hem anat de sortida al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) de Terrassa.

L’objectiu d’aquesta sortida era potenciar el coneixement científic i l’experimentació a través de dos tallers.

Els nens i nenes de 5è hem fet un taller anomenat “Vine a fer ciència”.  En aquest taller van posar en pràctica algunes de les destreses que fan anar els científics: observar, fer hipòtesis, fer proves, interpretar els resultats obtinguts. Això ho van aplicar a diferents temes: estudi de la densitat d’uns metalls, estudi de la quantitat de sucre d’uns xiclets, observació d’efectes òptics...

Els nens i nenes de 6è hem fet un taller sobre l’electricitat. Hem pogut veure en primera persona com actuen les càrregues elèctriques i entendre com són els materials aïllants i els conductors. A més hem provat un invent que ens permetia passar-nos l’electricitat entre nosaltres i encendre una bombeta amb el dit. Fer aquest taller ens ha sigut molt útil per poder complementar els continguts que estem treballant a classe!

També hem pogut fer una petita visita al museu però ens han quedat moltes coses per veure, us recomanem anar-hi en família!

Us deixem algunes fotos!images

El passat dijous 24 d’octubre el cicle superior de l’escola vam anar a les jornades esportives de Vilafranca. Els nens i nenes van participar, juntament amb altres escoles del Penedès, en jocs i esports dirigits pels monitors del Consell Esportiu de Vilafranca. Allà vam poder jugar a pitxi peu, korfball (semblant al bàsquet), shotball (mataconills), mazzaball y handbol.

En aquestes jornades s’intenta potenciar la pràctica d’esport saludable com a eina per prevenir el sedentarisme i els problemes que se’n deriven. D’altra banda, es treballa directament el respecte, el joc net, la cooperació, etc. A més a més, serveix també per establir relacions d’amistat amb alumnes d’altres escoles.

ENS HO VAM PASSAR D’ALLÒ MÉS BÉ!

IMG 0061