Novetats

 c2e4aaeb-bd29-4b3b-8e4f-8c70a140c27e

Beques NEE

 

Televisió escolar

 

Revista escolar

 abareque

 

 

Notícies que fan reflexionar

portmafalda

Llar d'infants

IMG 0257

Informat

 

Cicle Mitjà

El passat divendres Cicle Mitjà vam anar d’excursió a les Deus Aventura, a Sant Quintí de Mediona. Ens vam tirar en tirolines, vam fer ponts de mico, escalada... va ser molt divertit!! En acabar vam dinar i vam jugar una estona lliurement amb pals, fulles, sorra... i fins i tot ens vam remullar els peus al riu!

Per veure les fotos, cliqueu sobre la imatge camara

Per veure les fotos, cliqueu sobre la imatge. camara

Els alumnes de cicle mitjà hem anat a Sant Sadurní d’Anoia a visitar la fàbrica de xocolata Simón Coll per tal de conèixer millor aquest aliment que tant ens agrada a la majoria.

Hem vist un audiovisual que ens explicava com va arribar aquest fruït a Catalunya i com es va començar a consumir.

També hem vist com s’elaborava des de el segle XIX fins als nostres dies, i algunes de les màquines que utilitzen per la seva producció des de que les faves de cacau arriben a la fàbrica.

Ah, el millor de tot, és que hem après coses que no sabíem tot jugant i provant tres classes de xocolata. Tanquem els ulls i deixem que la xocolata es desfaci lentament . Mmmmmmmm!

 

 

El passat dimecres 6 de febrer els alumnes de cicle mitjà vam fer una sortida a Barcelona i vam visitar la Casa Milà (la Pedrera) d’Antoni Gaudí. Vam fer un recorregut per dins de l’edifici i la guia ens va anar explicant tota la historia i les peculiaritats de l’arquitecte. També vam realitzar un taller que consistia en elaborar un trencadís amb trossos de rajola, una famosa tècnica de Gaudí. En acabar, vam anar a dinar al parc de la Ciutadella, vam jugar una mica i vam tornar a l’escola. Va ser una sortida molt interessant!!