Novetats

 c2e4aaeb-bd29-4b3b-8e4f-8c70a140c27e

Televisió escolar

 

Revista escolar abareque

 

Notícies que fan reflexionar

portmafalda

Llar d'infants

IMG 0257

Informat

 

Educació Infantil

HOLAAA

QUAN EL CARNESTOLTES VA MARXAR, LA DISBAUXA I LES CONSIGNES PROPOSADES PEL REI CARNESTOLTES ES VAN ACABAR. PERÒ TAMBÉ TENIEM GANES QUE ENS VINGUÉS A VEURE...

LA VELLA QUARESMA!!!

ÉS UNA DONA GRAN AMB ULLERES, MOCADOR I 7 CAMES!! TAMBÉ PORTA UN BACALLÀ I UN CISTELL PLE DE VERDURES. AQUESTES 7 CAMES SÓN LES SETMANES QUE QUEDEN DEL CARNAVAL FINS A LA PASQUA. CADA SETMANA LA VELLA QUARESMA ENS DEIXA UN MISSATGE EN UNA DE LES CAMES QUE LI TALLEM. ALGUNA VEGADA, COM QUE HEM FET EL QUE DEIA, ENS HA FET UNA SORPRESA. EN ALTRES MISSATGES LI HAVIEM DE DIR EL SEU POEMA, EL SABEU??

DOS BRAÇOS, SET CAMES

LA VELLA QUARESMA JA TORNA A SER AQUÍ.

AMB UNES ULLERES, AMB UN BACALLÀ

CADA SETMANA UNA CAMA PERDRÀ.

 

Per veure les fotos, cliqueu sobre la imatge.imatge Vella Quaresma

La setmana passada va venir el Floren i el vam ajudar a plantar enciams a l’hort que tindrem a l’escola!

Vam poder veure les arrels que tenien. A més a més també hi ha ceps plantats.

Ara ens toca cuidar-ho força perquè puguem recollir el que hem sembrat!!

 

 

Hola famílies!

Aquí teniu una petita mostra del que hem fet aquest 2on trimestre als espais d’aprenentatge!! J

v l’espai de construccions es donava diferents tipus de materials com: lego, peces naturals com fustes, troncs... i altres com engranatges. Podien construir recorreguts, cases, robots... en definitiva el que ells i elles volguessin sempre i quan després ens ho expliquessin als altres. També tenien en un racó de la classe i a les fosques, taules de llum i diferent tipus de material per experimentar i provar si passava la llum o no, si es veia d’un altre color, construir amb el que tenien, etc. Finalment se’ls ha fet la proposta d’intentar construir una màquina o robot que servís o fes alguna cosa. Han sortit màquines de tot tipus!!!

v l’espai d’experimentació hi havia tres propostes. El món a través dels miralls, com podem trobar l’altre part de la imatge? Proporcionem als nens miralls i la meitat de les imatges amb la idea que juguin amb la posició de tots dos per aconseguir completar la imatge. També els vam donar miralls flexibles i podien combinar-los per aconseguir multiplicar la imatge de diferents objectes. Pesca magnètica. Amb l’ajuda de les canyes els nens classifiquen els materials que s’imanten i els que no i observem les seves característiques. Bufa ben fort! Es demana als nens que facin arribar les pilotes d’una banda a l’altre de la canal sense tocar-les i se’ls dona diferents estris que suggereixen de fer servir la força del vent.

v A l’espai de joc simbòlic vam estrenar el supermercat que ens van portar els Reis Mags i a més a més vam poder jugar a la caseta i com que era Carnaval també teníem disfresses.

v A l’espai d’art vam fer dos murals d’hivern. En un hi vam dibuixar i retallar animals de l’Àrtic i esquimals, i també vam confegir un iglú. En l’altre vam retallar i enganxar trocets de papers i cartolina tot confegint cases i, finalment, un poble. També a sota hi vam fer foques, gossos, ossos i persones de plastilina. La setmana de carnaval vam fer màscares.

Per veure les fotos cliqueu sobre la imatgecamara-reflex-profesiones-otras-profesiones-pintado-por-luna235-9845680

Hola famílies!!

Dijous vam anar a Barcelona d’excursió!!!

Quan vam arribar vam anar a veure l’obra de teatre “El somni del petit Dalí”, ens va agradar moolt!!!

Després al Macba vam fer l’activitat “Un lloc sorprenent” on havíem de trobar el niu d’una garsa que de tant en tant apareixia pel museu.

Aquí podeu veure algunes de les coses que vam fer.

Per veure les fotos cliqueu aquí.

Vam anar a buscar els dos Tions a les vinyes. S’havien perdut però després de molt buscar, els vam trobar!!!! Un cop a l’escola els vam abrigar,els vam donar menjar perquè moltes coses ens puguin cagar!!

Esmorzar i xocolatines per tots ens van portar

Un altre dia cada classe va fer una carta als 3 Reis Mags d’Orient! Les vam llegir davant de tots/es els companys/es i junts les vam anar a tirar a la bústia del poble.

Quan vam tornar de vacances, vam tenir una gran sorpresa!!!! Els Reis ens havien portat 3 regals: un supermercat i dos jocs. Eren algunes de les joguines que havíem demanat!!! J

I també vam poder compartir amb els amics i amigues les joguines que ens han portat a casa aquest Nadal.

Fotos aquí.