Novetats

 Xerrades

Asperger

Presentació proposta nou horari escolar.

 

Televisió escolar

 

Revista escolar abareque

 

Notícies que fan reflexionar

portmafalda

Llar d'infants

IMG 0257

Informat

 

Educació Infantil

Hola famílies!

Aquí teniu una petita mostra del que hem fet aquest 2on trimestre als espais d’aprenentatge!! J

v l’espai de construccions es donava diferents tipus de materials com: lego, peces naturals com fustes, troncs... i altres com engranatges. Podien construir recorreguts, cases, robots... en definitiva el que ells i elles volguessin sempre i quan després ens ho expliquessin als altres. També tenien en un racó de la classe i a les fosques, taules de llum i diferent tipus de material per experimentar i provar si passava la llum o no, si es veia d’un altre color, construir amb el que tenien, etc. Finalment se’ls ha fet la proposta d’intentar construir una màquina o robot que servís o fes alguna cosa. Han sortit màquines de tot tipus!!!

v l’espai d’experimentació hi havia tres propostes. El món a través dels miralls, com podem trobar l’altre part de la imatge? Proporcionem als nens miralls i la meitat de les imatges amb la idea que juguin amb la posició de tots dos per aconseguir completar la imatge. També els vam donar miralls flexibles i podien combinar-los per aconseguir multiplicar la imatge de diferents objectes. Pesca magnètica. Amb l’ajuda de les canyes els nens classifiquen els materials que s’imanten i els que no i observem les seves característiques. Bufa ben fort! Es demana als nens que facin arribar les pilotes d’una banda a l’altre de la canal sense tocar-les i se’ls dona diferents estris que suggereixen de fer servir la força del vent.

v A l’espai de joc simbòlic vam estrenar el supermercat que ens van portar els Reis Mags i a més a més vam poder jugar a la caseta i com que era Carnaval també teníem disfresses.

v A l’espai d’art vam fer dos murals d’hivern. En un hi vam dibuixar i retallar animals de l’Àrtic i esquimals, i també vam confegir un iglú. En l’altre vam retallar i enganxar trocets de papers i cartolina tot confegint cases i, finalment, un poble. També a sota hi vam fer foques, gossos, ossos i persones de plastilina. La setmana de carnaval vam fer màscares.

Per veure les fotos cliqueu sobre la imatgecamara-reflex-profesiones-otras-profesiones-pintado-por-luna235-9845680

Hola famílies!!

Dijous vam anar a Barcelona d’excursió!!!

Quan vam arribar vam anar a veure l’obra de teatre “El somni del petit Dalí”, ens va agradar moolt!!!

Després al Macba vam fer l’activitat “Un lloc sorprenent” on havíem de trobar el niu d’una garsa que de tant en tant apareixia pel museu.

Aquí podeu veure algunes de les coses que vam fer.

Per veure les fotos cliqueu aquí.

Vam anar a buscar els dos Tions a les vinyes. S’havien perdut però després de molt buscar, els vam trobar!!!! Un cop a l’escola els vam abrigar,els vam donar menjar perquè moltes coses ens puguin cagar!!

Esmorzar i xocolatines per tots ens van portar

Un altre dia cada classe va fer una carta als 3 Reis Mags d’Orient! Les vam llegir davant de tots/es els companys/es i junts les vam anar a tirar a la bústia del poble.

Quan vam tornar de vacances, vam tenir una gran sorpresa!!!! Els Reis ens havien portat 3 regals: un supermercat i dos jocs. Eren algunes de les joguines que havíem demanat!!! J

I també vam poder compartir amb els amics i amigues les joguines que ens han portat a casa aquest Nadal.

Fotos aquí.

 

Hola famílies!

Durant el primer trimestre hem anat fent espais d’aprenentatge on els nens i nenes poden canviar segons els seus interessos. Aquí teniu una mostra de dos dels espais que fem!

-    A l’espai de construccions es donava diferents tipus de materials per fer mandales, construir recorreguts, fer muntatges amb bambouchi (pals de plàstic), fustes de diferents mides, troncs, caixes,etc. Finalment se’ls ha fet la proposta d’intentar construir una torre el més alta possible, mireu fins on han arribat!!!!

 -   A l’espai d’experimentació hi havia diferents propostes: en un plafó podien enganxar tubs de cartró per crear camins aconseguint que les pilotes baixessin fins a la capsa. Una altra consistia en classificar amb pinces diferents fruits secs i observar-los amb lupes. La última proposta era varies caixes amb llegums de diferents mides i material per colar, traspassar, separar, classificar, etc.

Més fotos aquí.

espais 1 1espais 1 7espais 1 8espais 1 16IMG 1099IMG 1475

 

Hola famílies!

El dimarts 11 de desembre, tot Educació Infantil, vam fer una sortida al LAB 0-6 a Manresa. És un espai pensat per a l’educació científica dels infants de 0 a 6 anys. Vam poder passar per diferents propostes:

-     Espai Llum: tot era a les fosques i es podia entrar amb una llanterna i experimentar amb diferents materials.

-     Espai Matèria: vam fer aigua de colors a partir de materials naturals. Des de l’escola vam portar fulles, magranes i cacau per observar si tenyien o no l’aigua.

-     Espai Sorra: son propostes de ciència a un pati interior.

-     Espai Lab: vam trobar diferents reptes de ciència i experimentació en una gran sala.

Després per dinar vam anar al Parc de l’Agulla.

Vam arribar cansats però ens ho vam passar genial!!! detectiu