Novetats

Llar d'infants

IMG 0257

Informat

 

Educació Infantil

Hola famílies!

Aquí podeu veure el que hem fet als Espais durant el 3er trimestre.

-          A construccions hem fet diferents tipus de circuits i recorreguts on hi fèiem passar bales. I hem comprovat què passava si tiràvem aigua en molinets.

-          A experimentació hem utilitzat balances on hi posàvem macarrons i diferents pesos. Observàvem quin plat pesava més, com equilibrar-los... També hem observat minerals amb lupes i hem experimentat amb diferents llegums (colar, traspassar, classificar...)

-          A l’art hem col·locat els fulls a diferents llocs de l’aula per pintar amb diferents postures, hem creat elements per decorar el passadís i hem fet la nostra pròpia carpeta de plàstica.

-          A joc simbòlic hem jugat a la cuina i també hem fet de metges i pacients preparant receptes pels malalts.

     Art

   

       

     Construccions

 

Experimentació

 

Joc Simbòlic

 

Els nens i nenes de P3, P4 i P5 hem anat al Circ de Les Feixes, a Copons. Primer hem fet uns tallers de circ on hi havia xanques, malabars, punteria, trapezi... mireu com practiquem!! Semblem artistes de circ!! J

I després de dinar... ta ta txan!! Un espectacle amb un pallasso molt divertit! Vam participar i vam riure moltíssim!

Ens ho vam passar genial! 

I després de dinar... ta ta txan!! Un espectacle amb un pallasso molt divertit! Vam participar i vam riure moltíssim!

Ens ho vam passar genial!

Quan es va acabar el carnaval la vella quaresma va aparèixer a l’escola. quina sorpresa!!

No ens ho esperavem pas, però llavors ens va deixar una nota dient que cada setmana li haviem de treure una cama així que aquí ens teniu setmana rere setmana anant a visitar a la vella quaresma que ens donava una consigna que haviem de seguir.

 

 

Hola famílies!!

Aquí us deixem algunes fotos de les coses que hem fet aquest 2on trimestre als espais! Us agrada?

Podeu veure com fem comprovacions a experimentació amb les dissolucions i l’electricitat estàtica, com fem les nostres pròpies màscares i quadres a l’art, com creem diferents mecanismes a construccions i com ens maquillem i representem diferents rols al joc simbòlic. J

 

 

 

El dijous 22 de Febrer tots els nens i nenes d’Educació Infantil hem anat d’excursió a Barcelona!

Després d’esmorzar hem anat a visitar el Museu de la Música on hem pogut veure instruments antics i actuals com el piano, la guitarra, la trompeta i... el CLARINET!!

Quan hem acabat, hem anat directes cap a l’auditori de Barcelona per veure l’obra “Planeta Clarinet” on hem escoltat els diferents tipus de clarinets, altres instruments i fins i tot hem cantat alguna cançó. Ens ho hem passat molt bé!!!