Novetats

Xerrades

 masip

 

Actituts i Conductes 210418

Dieta vegetariana en la infància, és recomanable?

 st. joan de deu

Ajuts menjador
Curs 2018-2019

Sol·licitud

Vivències personals per compartir

El dia 25 d'abril ens visitarà Ousman Umar, amb una història plena de coratge on compartir experiències per creixer junts. Ens sembla molt interessant fer arribar el seu missatge als nostres alumnes. Si voleu conèixer la seva vida, cliqueu aquí.

Aquí teniu una entrevista. Cliqueu aqui.

Preinscripció

Curs 2018-2019

Sol·licitud de preinscripció

20170308 ensenyament

 

Biblioteca oberta

st jordi

 

Pantalles addictives

 yCGS7yN

Llar d'infants

IMG 0257

Informat

 

Educació Infantil

Quan es va acabar el carnaval la vella quaresma va aparèixer a l’escola. quina sorpresa!!

No ens ho esperavem pas, però llavors ens va deixar una nota dient que cada setmana li haviem de treure una cama així que aquí ens teniu setmana rere setmana anant a visitar a la vella quaresma que ens donava una consigna que haviem de seguir.

 

 

Hola famílies!!

Aquí us deixem algunes fotos de les coses que hem fet aquest 2on trimestre als espais! Us agrada?

Podeu veure com fem comprovacions a experimentació amb les dissolucions i l’electricitat estàtica, com fem les nostres pròpies màscares i quadres a l’art, com creem diferents mecanismes a construccions i com ens maquillem i representem diferents rols al joc simbòlic. J

 

 

 

 

El dijous 22 de Febrer tots els nens i nenes d’Educació Infantil hem anat d’excursió a Barcelona!

Després d’esmorzar hem anat a visitar el Museu de la Música on hem pogut veure instruments antics i actuals com el piano, la guitarra, la trompeta i... el CLARINET!!

Quan hem acabat, hem anat directes cap a l’auditori de Barcelona per veure l’obra “Planeta Clarinet” on hem escoltat els diferents tipus de clarinets, altres instruments i fins i tot hem cantat alguna cançó. Ens ho hem passat molt bé!!!

 

Aquí teniu una petita mostra del que hem anat fent durant aquest trimestre als espais: d’art, de construccions, d’experimentació i de joc simbòlic.

Ens ho passem genial!!!!!!  J

 

Aquesta setmana un pagès ens ha dit que havia vist dos tions amagats per les vinyes i els hem anat a buscar!!! Mireu, ja els hem trobat i els hem portat a l’escola perquè estiguin ben calentons.

I perquè no passin gana els hem posat també força menjar! Ens ha fet molta il·lusió i ara ens toca cuidar-losJ