Novetats

Xerrades

 escolaPiM 1

Vivències personals per compartir

El dia 16 de maig ens va visitar Ousman Umar, amb una història plena de coratge on compartir experiències per creixer junts. Ens sembla molt interessant fer arribar el seu missatge als nostres alumnes. Si voleu conèixer la seva vida, cliqueu aquí.

Aquí teniu una entrevista. Cliqueu aqui. 

Pantalles addictives

 yCGS7yN

Llar d'infants

IMG 0257

Informat

 

Cicle Inicial

Avui els nens i nenes de cicle inicial han anat d'excursió al Cosmocaixa. Us deixem algunes imatges de la visita al museu.

Inici de l'activitat

Dinar i final de la sortida

 

El passat dijous els alumnes de cicle inicial van anar a veure l'obra "Ma, Me Mi, Mozart" a l'auditori de Vilafranca. L'acordió, el clarinet baix, el violí, el fiscorn, la veu i un munt d'instruments de corda pinçada són els ingredients que utilitza aquest sextet per descobrir-nos el Mozart més genial i divertit!

Ens ho hem passat molt bé!!!

 

 

 

ELS NENS I NENES DE CICLE INICIAL VAM ANAR DE SORTIDA PER VIURE LA VEREMA!

El passat dia 27 de setembre vam anar a la Finca “Cal Batlle” a fer diverses activitats sobre la vinya i la verema. Vam iniciar el dia tot esmorzant, en acabar ens van explicar moltes coses sobre la vinya i vam representar un conte, amb l’ajuda dels monitors, per conèixer la fil·loxera. A continuació vam sortir a veure la vinya i a veremar amb tisores. Tot seguit, teníem preparada una activitat per fer una postal amb gotims, utilitzant trossets de suro i pintura.

I per acabar el matí, vam fer la millor activitat! TREPITJAR EL RAÏM que havíem collit per aconseguir veure com surt el MOST!!

Per acabar el dia, vam dinar a prop de les vinyes i vam tornar a l’escola contents!!