Novetats

Llar d'infants

IMG 0257

Informat

 

Cicle Inicial

Avui els nens i nenes de cicle inicial han anat d'excursió al Cosmocaixa. Us deixem algunes imatges de la visita al museu.

Inici de l'activitat

Dinar i final de la sortida

 

El passat dijous els alumnes de cicle inicial van anar a veure l'obra "Ma, Me Mi, Mozart" a l'auditori de Vilafranca. L'acordió, el clarinet baix, el violí, el fiscorn, la veu i un munt d'instruments de corda pinçada són els ingredients que utilitza aquest sextet per descobrir-nos el Mozart més genial i divertit!

Ens ho hem passat molt bé!!!

 

 

 

ELS NENS I NENES DE CICLE INICIAL VAM ANAR DE SORTIDA PER VIURE LA VEREMA!

El passat dia 27 de setembre vam anar a la Finca “Cal Batlle” a fer diverses activitats sobre la vinya i la verema. Vam iniciar el dia tot esmorzant, en acabar ens van explicar moltes coses sobre la vinya i vam representar un conte, amb l’ajuda dels monitors, per conèixer la fil·loxera. A continuació vam sortir a veure la vinya i a veremar amb tisores. Tot seguit, teníem preparada una activitat per fer una postal amb gotims, utilitzant trossets de suro i pintura.

I per acabar el matí, vam fer la millor activitat! TREPITJAR EL RAÏM que havíem collit per aconseguir veure com surt el MOST!!

Per acabar el dia, vam dinar a prop de les vinyes i vam tornar a l’escola contents!!