NOVETATS

   informat2  

LA NOSTRA ESCOLA

 

ENTRADES I SORTIDES SETEMBRE

 

   marato

 

ESMORZARS SALUDABLES 

 esmorzar

 

certamen

  

NOTÍCIES QUE FAN REFLEXIONAR

 

portmafalda

 

LLAR D’INFANTS

 

IMG 0257

 

 

 

 

Aquest curs vam començar un projecte molt interessant a l'àrea de Medi. El nom que l'emmarca és 'PETJADES' i tracta principalment d'investigar el nostre passat, per poder entendre el present i així ser conscients de quina petjada volem deixar al nostre futur.

El projecte va començar amb les revistes 'LLUM', uns quaderns amb els que vam aprendre moltes coses de com vivien els nostres avis, quan eren petits: on estudiaven, com era la seva escola, a què jugaven, com vivien... Amb tota aquesta informació, i d'altra que vam haver d'investigar, vam situar aquesta època en el seu context històric. 

 Per altra banda, arrel de parlar de com eren les llars i quins electrodomèstics tenien, o més ben dit, no tenien fa més de 80 anys, vam adonar-nos que a les nostres cases disposem de molts aparells electrònics i que en fem un consum energètic bastant elevat. Com podríem, doncs, vetllar pel medi ambient i aconseguir arribar a un consum energètic sostenible i respectuós? 

 Aquí comença la segona part del projecte, on tots ens hem convertit en ambaixadors i ambaixadores energètics/energètiques per aconseguir que a la nostra població, Olèrdola, l'estalvi energètic sigui major. 

 Us explicarem com continua tot plegat! 

20210923 14383020210923 14392320210923 144041classe