Novetats

 c2e4aaeb-bd29-4b3b-8e4f-8c70a140c27e

Beques NEE

 

Televisió escolar

 

Revista escolar

 abareque

 

 

Notícies que fan reflexionar

portmafalda

Llar d'infants

IMG 0257

Informat

 

Aquests darrers dies hem estat treballant l’artista que dóna nom a la nostra classe.

La Heather Hansen és una artista que balla i pinta alhora. Fa servir carbonet i grans superfícies de paper per plasmar l’essència de la dansa i així capturar els moviments del ball. El resultat són uns dibuixos abstractes impressionants.

A partir de les seves obres hem estat treballant conceptes molt interessants com ara les diferències entre l’art abstracte i el concret, l’expressió, el moviment, la força de la línia i el traç, etc.

Hem fet servir carbonet i ceres per imitar la tècnica de la Heather Hansen i han sortit creacions úniques. A més, d’aquesta manera hem pogut veure les diferències principals entre aquests dos materials i les possibilitats que tenen. També hem fet un dibuix comú per decorar la porta de la nostra classe.

Ens ho hem passat molt bé i estem molt contents i contentes amb el resultat.

Estem aprenent que l’art és un concepte molt ampli i que es poden fer moltíssimes coses!

 

El programa CUEME, Cultura Emprenedora a l'escola, és un projecte de la Diputació de Barcelona. Aquest projecte fomenta l'emprenedoria i les competències bàsiques en el cicle superior d'educació primària. Durant el curs escolar l'alumnat crea i gestiona una cooperativa amb el recolzament de la comunitat  educativa, l'administració i altres agents socials de la nostra localitat. Nosaltres hem aprofitat el nostre projecte de la Fira Solidària per dur a terme aquest programa.

En aquest apartat podreu seguir totes les activitats que es duen a terme per generar aquest programa.

DSC08938

Classe de Mademoiselle Maurice

Clicar sobre la foto.

DSC08926