Novetats

preinscripcio-escolar-redim-w450-h450

 

 

Presentació proposta nou horari escolar.

 

Televisió escolar

 

Revista escolar abareque

 

Notícies que fan reflexionar

portmafalda

Llar d'infants

IMG 0257

Informat

 

Aquests darrers dies hem estat treballant l’artista que dóna nom a la nostra classe.

La Heather Hansen és una artista que balla i pinta alhora. Fa servir carbonet i grans superfícies de paper per plasmar l’essència de la dansa i així capturar els moviments del ball. El resultat són uns dibuixos abstractes impressionants.

A partir de les seves obres hem estat treballant conceptes molt interessants com ara les diferències entre l’art abstracte i el concret, l’expressió, el moviment, la força de la línia i el traç, etc.

Hem fet servir carbonet i ceres per imitar la tècnica de la Heather Hansen i han sortit creacions úniques. A més, d’aquesta manera hem pogut veure les diferències principals entre aquests dos materials i les possibilitats que tenen. També hem fet un dibuix comú per decorar la porta de la nostra classe.

Ens ho hem passat molt bé i estem molt contents i contentes amb el resultat.

Estem aprenent que l’art és un concepte molt ampli i que es poden fer moltíssimes coses!

 

El programa CUEME, Cultura Emprenedora a l'escola, és un projecte de la Diputació de Barcelona. Aquest projecte fomenta l'emprenedoria i les competències bàsiques en el cicle superior d'educació primària. Durant el curs escolar l'alumnat crea i gestiona una cooperativa amb el recolzament de la comunitat  educativa, l'administració i altres agents socials de la nostra localitat. Nosaltres hem aprofitat el nostre projecte de la Fira Solidària per dur a terme aquest programa.

En aquest apartat podreu seguir totes les activitats que es duen a terme per generar aquest programa.

DSC08938

Classe de Mademoiselle Maurice

Clicar sobre la foto.

DSC08926