NOVETATS

informat2

 marato

 images 

DECLARACIÓ RESPONSABLE INFANTIL 

DECLARACIÓ RESPONSABLE PRIMÀRIA 

COM TREBALLEM A L’ESCOLA DES DEL CONFINAMENT

tot anira be

 

certamen

  

NOTÍCIES QUE FAN REFLEXIONAR

 

portmafalda

 

LLAR D’INFANTS

IMG 0257

 

 

4t

Aquest curs estem treballant el projecte interdisciplinari sobre descobrir l’univers. Realment estem descobrint moltes coses sobre l’univers: com se suposa que va aparèixer amb la teoria del Big Bang, les galàxies i la nostra galàxia La Via Làctia, el

nostre sistema solar i els planetes que el formen i sobretot com és el nostre planeta. Tot això va venir perquè ens vam preguntar “per què hi ha estacions durant l’any?” . Encara ens queda coses per descobrir i segur que trobarem la resposta.

Comprovem la distància al Sol dels planetes del nostre sistema solar.

Per tal de poder comprovar com de lluny es troba cada planeta en relació al sol, hem calculat les distàncies reals a escala per tal de poder-ho simplificar.

Hem vist que els planetes interiors, entre ells La Terra, estan molt a prop del Sol i en canvi els planetes gasosos estan molt lluny. Per això hi fa tant de fred!!!!!

Per veure les fotos cliqueu aquí.

 

 

 

 

El Pau ens ha explicat la vida de la seva àvia Mari.

La Carla ens ha explicat la vida de la seva iaia Àngela.

Hem passat un bona estona aprenent coses de la vida de les seves àvies. Moltes gràcies a tots dos i a les famílies, també de l’Ester i l’Eloi Urbano que ens van explicar sobre els seus avis abans del confinament.

P9220045PA060060