Novetats

Llar d'infants

IMG 0257

Informat

 

3r

Convivim en un món on el temps es present a tot arreu, al metro, a casa, als partits de futbol, etc. Per tal de mesurar el temps fem servir diferents estris, rellotge de sol, calendari, rellotge analògic, digital...a la classe ens hem centrat en l’analògic i el digital, ja que moltes vegades ens fem un gran embolic per saber de quina hora és en un o l’altre, per això em practicat la seva interpretació mitjançant una activitat ben divertida.

Cada alumne de la classe ha rebut un pòsit en el qual hi havia escrit una hora, es diferenciaven en color rosa els analògics i grocs els digitals. Individualment cada nen ha interpretat i dibuixat l’hora escrita mitjançant l’estri de mesurar que li pertocava i tot seguit se l’han enganxat al front, d’aquesta manera, la resta dels companys podien veure de quina hora es tractava i trobar la seva parella corresponent, ja sigui de rellotge analògic o digital.

Després d’una estona de cerca i captura, gairebé tothom a trobat la seva parella i conjuntament em fet una posada en comú a la pissarra, tot relacionat l’hora escrita, el rellotge analògic i el digital, per tal de mirar que totes les parelles fossin correctes.

Aquí us deixem unes quantes imatges perquè us en pugueu fer una idea.

Cordialment, la classe dels snowboards.

IMG-20180518-WA0010IMG-20180518-WA0011IMG-20180518-WA0012