NOVETATS

informat2

 marato

 images 

DECLARACIÓ RESPONSABLE INFANTIL 

DECLARACIÓ RESPONSABLE PRIMÀRIA 

COM TREBALLEM A L’ESCOLA DES DEL CONFINAMENT

tot anira be

 

certamen

  

NOTÍCIES QUE FAN REFLEXIONAR

 

portmafalda

 

LLAR D’INFANTS

IMG 0257

 

 

El passat 18 de juny a l’escola Rossend Montané vam fer el comiat de l’alumnat de sisè. Tots estàvem esperant aquest dia amb molta il·lusió ja que amb el confinament encara no ens havíem pogut retrobar.

La festa va començar amb l’arribada a les 9.30h de tot l’alumnat, ens vam trobar al menjador, on vam compartir un esmorzar amb tothom. Tot seguit vam anar cap al gimnàs per iniciar la festa.

Tot i ser un final diferent, vam poder fer moltes de les coses que durant tots el cursos fem. L’acte es va iniciar amb una salutació i agraïment a les famílies per tot l’esforç que havien fet durant aquest confinament.

Després vam compartir un vídeo del pas de l’alumnat per l’escola, des de P3 fins a 6è. Aquest vídeo estava amenitzat per la música del cantant Miky Nuñez,. Aquest els va enviar un petit vídeo desitjant-los molta sort.

Tot seguit van anar pujant els tutors i també el Joan, que va fer la presentació d’un vídeo d’una cançó que han fet entre tot l’alumnat a partir d’uns poemes sobre el medi ambient. Aquest vídeo ha sigut possible gràcies a la col·laboració del Cisco Barrero, pare de l’escola. La cançó es diu Connect@’t al medi.

També els vam passar uns vídeos de mestres que havien estat a l’escola i volien desitjar-los molta sort.

Tot seguit es van posar el birrets i vam sortir a la pista a fer les fotos de la graduació, amb mascaretes es clar.

Estem tots molt contents d’haver pogut fer aquest comiat amb les famílies i alumnat.

Molta sort per tots.

Per veure les fotos i vídeos, cliqueu damunt la imatge.

2601533887053204129-e1477514842382