Els alumnes de Cicle Superior hem anat de sortida al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) de Terrassa.

L’objectiu d’aquesta sortida era potenciar el coneixement científic i l’experimentació a través de dos tallers.

Els nens i nenes de 5è hem fet un taller anomenat “Vine a fer ciència”.  En aquest taller van posar en pràctica algunes de les destreses que fan anar els científics: observar, fer hipòtesis, fer proves, interpretar els resultats obtinguts. Això ho van aplicar a diferents temes: estudi de la densitat d’uns metalls, estudi de la quantitat de sucre d’uns xiclets, observació d’efectes òptics...

Els nens i nenes de 6è hem fet un taller sobre l’electricitat. Hem pogut veure en primera persona com actuen les càrregues elèctriques i entendre com són els materials aïllants i els conductors. A més hem provat un invent que ens permetia passar-nos l’electricitat entre nosaltres i encendre una bombeta amb el dit. Fer aquest taller ens ha sigut molt útil per poder complementar els continguts que estem treballant a classe!

També hem pogut fer una petita visita al museu però ens han quedat moltes coses per veure, us recomanem anar-hi en família!

Us deixem algunes fotos!images