Novetats

 c2e4aaeb-bd29-4b3b-8e4f-8c70a140c27e

Televisió escolar

 

Revista escolar abareque

 

Notícies que fan reflexionar

portmafalda

Llar d'infants

IMG 0257

Informat

 

Hola famílies!

Aquí teniu una petita mostra del que hem fet aquest 2on trimestre als espais d’aprenentatge!! J

v l’espai de construccions es donava diferents tipus de materials com: lego, peces naturals com fustes, troncs... i altres com engranatges. Podien construir recorreguts, cases, robots... en definitiva el que ells i elles volguessin sempre i quan després ens ho expliquessin als altres. També tenien en un racó de la classe i a les fosques, taules de llum i diferent tipus de material per experimentar i provar si passava la llum o no, si es veia d’un altre color, construir amb el que tenien, etc. Finalment se’ls ha fet la proposta d’intentar construir una màquina o robot que servís o fes alguna cosa. Han sortit màquines de tot tipus!!!

v l’espai d’experimentació hi havia tres propostes. El món a través dels miralls, com podem trobar l’altre part de la imatge? Proporcionem als nens miralls i la meitat de les imatges amb la idea que juguin amb la posició de tots dos per aconseguir completar la imatge. També els vam donar miralls flexibles i podien combinar-los per aconseguir multiplicar la imatge de diferents objectes. Pesca magnètica. Amb l’ajuda de les canyes els nens classifiquen els materials que s’imanten i els que no i observem les seves característiques. Bufa ben fort! Es demana als nens que facin arribar les pilotes d’una banda a l’altre de la canal sense tocar-les i se’ls dona diferents estris que suggereixen de fer servir la força del vent.

v A l’espai de joc simbòlic vam estrenar el supermercat que ens van portar els Reis Mags i a més a més vam poder jugar a la caseta i com que era Carnaval també teníem disfresses.

v A l’espai d’art vam fer dos murals d’hivern. En un hi vam dibuixar i retallar animals de l’Àrtic i esquimals, i també vam confegir un iglú. En l’altre vam retallar i enganxar trocets de papers i cartolina tot confegint cases i, finalment, un poble. També a sota hi vam fer foques, gossos, ossos i persones de plastilina. La setmana de carnaval vam fer màscares.

Per veure les fotos cliqueu sobre la imatgecamara-reflex-profesiones-otras-profesiones-pintado-por-luna235-9845680