A l’àrea d’educació física, durant aquest mes de desembre hem començat a treballar el salt a la comba. Aquest és un joc popular que ha existit durant molts segles en tot el món i per tant hem de seguir fomentant el coneixement i la seva difusió per tal que no desaparegui.

Per mitjà del salt a la comba treballem continguts com: el ritme, la coordinació, els salts, la resistència, entre d’altres. Des dels més menuts fins als més grans plantegem activitats segons les seves capacitats coordinatives, que òbviament van molt lligades al període psicomotor en el qual es troben. Al mateix temps, aquestes activitats ens permeten treballar tant de forma individual com grupal, aconseguint que els alumnes s’ajudin els uns als altres cooperant entre ells/es. A més a més, és un joc que es pot adaptar per a tots els nivells segons les habilitats i capacitats que tinguin cada nen/a.

Us pengem algunes de les fotografies que hem fet aquests dies. Pròximament penjarem alguns vídeos amb les coreografies que han preparat els més grans.