Novetats

Xerrades

 escolaPiM 1

Vivències personals per compartir

El dia 16 de maig ens va visitar Ousman Umar, amb una història plena de coratge on compartir experiències per creixer junts. Ens sembla molt interessant fer arribar el seu missatge als nostres alumnes. Si voleu conèixer la seva vida, cliqueu aquí.

Aquí teniu una entrevista. Cliqueu aqui. 

Pantalles addictives

 yCGS7yN

Llar d'infants

IMG 0257

Informat

 

Presentació de contes personalitzats

Divendres 2 de març a la biblioteca oberta es va dur a terme la presentació de dos contes personalitzats a c'arrec de l'escriptora Aurora Doblas. Aquests, concretament, eren de la col·lecció de la Festa Major i gràcies a ells vam descobrir de ben a prop la història del drac i dels gegans. Finalment, en acabar l'acte, vam realitzar un taller on els infants van poder ser els protagonistes de les històries.

IMG-20180305-WA0001IMG-20180305-WA0021IMG-20180305-WA0022

Taller de fotografia

Divendres 24 de novembre, a la biblioteca oberta es va realitzar el taller de fotografia dut a terme per Aleix, un fotograf que ens va explicar com fer diferents tipus de fotos a partir dels colors, composició, entre altres. Aprofitant l'estació de la tardor, es van realitzar fotografies a diferents elements, com pinyes fulles caduques, troncs, escorça, entre altres. A més a més, vam poder gaudir d'una posta de sol, molt bonica, la qual vam aprofitar-la per fer unes fotografies fantàstiques des de l'entorn que tenim del pati.