ERASMUS4.0

                                                                                                                     

eTWINNING

  

ESCOLES SOMRIENTS: SKYPE AMB L’INDIA

  

L’ANGLÈS A LES AULES

 Aquí podeu trobar diferents activitats que es duen a terme amb l'alumnat de l'escola

 

LAPBOOK TIME! 

El primer projecte realitzat a cicle mitjà ha estat la creació d’un ‘lapbook’. Sabeu què és? És un material que agrupa informació diversa d’un tema concret. En aquest cas, el ‘lapbook’ s’anomenava ‘All about me’ (tot sobre mi), pel que vam parlar molt de nosaltres mateixos: on vivim, què ens agrada, els nostres nombres, la família... fins i tot vam aprendre un poema! Amb diferents jocs i dinàmiques vam anar completant tota la informació que ens demanaven, i finalment, cadascú el va presentar davant dels companys. Mireu què xulos van quedar! I a més a més hem pogut repassar moltes paraules i estructures de la llengua anglesa.

Post lapbook 1Post lapbook 2

 

SUPERHEROES AND SUPERHEROINES

 

What can superheroes and superheroines do? Què poden fer els superherois i les superheroïnes? Aquest trimestre a cicle mitjà ens hem convertit en personatges de ficció! Cadascú ha creat el seu propi superheroi o superheroïna i ha explicat quines habilitats tenen: alguns poden volar, altres parlar amb animals o córrer molt ràpid. El verb ‘CAN’ ens ha anat molt bé per fer les descripcions. Voleu veure quin és el resultat dels nostres pòsters? Només heu de clicar al següent link: https://padlet.com/marinafont29/10uey0ugqta4l7kf

Post superheroes

 

 

LET'S TRAVEL!

 

Us imagineu poder viatjar pel món sense moure’ns de l’escola? A cicle superior, des de l’àrea d’anglès, els alumnes han treballat en grup per investigar un país de la seva elecció: Mongòlia, Japó, Austràlia, Canadà... quins destins més bonics! Amb aquest projecte hem après vocabulari molt variat que podríem utilitzar si viatgem a països de llengua anglesa (quan la covid marxi!), o d’altres països on la llengua vehicular no sigui la nostra... l’anglès és la llengua més universal. Cada equip ha elaborat una presentació powerpoint tot incloent informació d’interès del país, com el menjar més típic, o quina és la seva moneda. També les descripcions dels indrets més coneguts. El projecte ha acabat amb una exposició oral a la resta dels companys.

lets travel 4post lets travel 2post Lets travel 1post lets travel 3

 

READING IN PAIRS