Educació Infantil

Hola famílies!!!

El divendres 7 de juny vam anar d’excursió a l’Aula Entorn Rural Can Jordi, ens ho vam passar genial!!! J

Vam poder pujar a cavall, muntar en un carro, tocar conills i veure molts animals com la vaca Paca, burros, ponis, porcs, cabretes i ovelles, un paó, oques i gallines, un toro petit, un emú... alguns els vam poder tocar i d’altres era millor que no!

Després de dinar vam jugar a un parc que hi havia allà i llavors ja vam marxar per tornar a l’escola! Mireu, mireu totes les coses que us hem explicat...

Per veure les fotos, cliqueu sobre la imatge camara

Holaaa!!!

Fa dies vam plantar a l’hort de l’escola enciams i després de cuidar-los i veure com creixien, ahir els vam poder collir i emporta’ns-els cap a casa!!!

Ja direu si estan bons!

Per veure les fotos cliqueu aquí.

HOLAAA

QUAN EL CARNESTOLTES VA MARXAR, LA DISBAUXA I LES CONSIGNES PROPOSADES PEL REI CARNESTOLTES ES VAN ACABAR. PERÒ TAMBÉ TENIEM GANES QUE ENS VINGUÉS A VEURE...

LA VELLA QUARESMA!!!

ÉS UNA DONA GRAN AMB ULLERES, MOCADOR I 7 CAMES!! TAMBÉ PORTA UN BACALLÀ I UN CISTELL PLE DE VERDURES. AQUESTES 7 CAMES SÓN LES SETMANES QUE QUEDEN DEL CARNAVAL FINS A LA PASQUA. CADA SETMANA LA VELLA QUARESMA ENS DEIXA UN MISSATGE EN UNA DE LES CAMES QUE LI TALLEM. ALGUNA VEGADA, COM QUE HEM FET EL QUE DEIA, ENS HA FET UNA SORPRESA. EN ALTRES MISSATGES LI HAVIEM DE DIR EL SEU POEMA, EL SABEU??

DOS BRAÇOS, SET CAMES

LA VELLA QUARESMA JA TORNA A SER AQUÍ.

AMB UNES ULLERES, AMB UN BACALLÀ

CADA SETMANA UNA CAMA PERDRÀ.

 

Per veure les fotos, cliqueu sobre la imatge.imatge Vella Quaresma

Hola famílies!

Aquí teniu una petita mostra del que hem fet aquest 3r trimestre als espais d’aprenentatge!! J

 l’espai de construccions es donava diferents tipus de materials com: fustes, pedres, troncs, pals, fulloles de fusta, etc. També se’ls deixava xapes, cd’s, pals de polo, oueres, tubs de cartró, pots de plàstic, jocs com el bambouchi, el junior engineer, el kapla, jocs d’engranatges i el marble run entre altres. A més a més també tenien animals, cotxes i playmobils. Podien construir el què volguessin, això si, després ens ho havíem d’explicar. Finalment se’ls ha fet la proposta d’intentar construir una màquina, robot o alguna cosa que servís per l’escola o per casa. Han sortit màquines de tot tipus!!!

l’espai d’experimentació hem jugat al sura o no sura? Proporcionem als infants objectes que suren i que no suren i els demanem als infants que facin les seves hipòtesis sobre si suraran o no i després comprovem què passa i ho classifiquem. Observem les característiques dels diferents materials. Un altre proposta ha estat:juguem a destriar. Davant de 4 materials de propietats diferents (farina, confeti, claus i pedres) que es presenten barrejats es demana que facin ús de diferents instruments o tècniques per separar-los. Observem radiografies d’animals. A les taules de llum observem l’esquelet de diferents animals i veiem com són per dins. També fem diferents classificacions.

l’espai de joc simbòlic  hem jugat a metges i hem fet receptes pels nostres pacients, hem jugat a la cuineta i a nines i també hem anat a comprar al supermercat!

l’espai d’art  hem fet un mural de primavera amb regalims i roselles pintades i retallades. Hem pintat amb pintura quadres de flors, paisatges...Després hem fet insectes amb diferents materials i volum pel mural. També altra decoració del passadís amb papers de cel·lofana de colors i flors fetes amb pintura i cartolines, (algunes amb volum). Per la fira també vam fer els sols, i ja, per acabar, les carpetes on podrem guardar tot l’art que vulguem fer.

Per veure les fotos cliqueu aquí.

La setmana passada va venir el Floren i el vam ajudar a plantar enciams a l’hort que tindrem a l’escola!

Vam poder veure les arrels que tenien. A més a més també hi ha ceps plantats.

Ara ens toca cuidar-ho força perquè puguem recollir el que hem sembrat!!